9 Eylül 2012 Pazar

CLİCKBANK REKLAMLERI İLE PARA KAZANMA (HOP AD BUİLDER)



İnternetten para kazanma
 konusunda çok kullanışlı araçları ve faydalı teknikleri tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda adım adım videolu anlatım ile Clickbank reklamlarından para kazanmayı öğreneceğiz. Söz konusu reklamları oluşturup blogger ya da wordpress ile kurduğumuz web sitemize ekleyeceğiz.
Böylece siz bu reklamlardan, uyurken bile para kazanabileceksiniz icon smile Clickbank Reklamları ile Para Kazanın (HopAd Builder) Affiliate marketingsisteminin en sevdiğim yönlerinden birisi budur. Bir kere iyi işleyen bir sistem kurarsanız, daha sonra haberiniz olmasa bile bu sistem size para kazandırır.
Konuyu çok fazla dağıtmadan Clickbank HopAd Buidler ile nasıl reklam oluşturup sitemize ekleyeceğimizden bahsedelim. Aşağıdaki adım adım videolu anlatım ile bunu çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. 5 dakikalık bu işlemi özetlemek gerekirse, Clickbank hesabınıza giriş yaptıktan sonra Account Settings menüsünün altında HopAd Buildersekmesine tıklıyoruz. Ya da aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi HopAd Builder kutusuna (Learn More) tıklayarak da reklam oluşturmaya başlayabilirsiniz.
clickbank reklamlari Clickbank Reklamları ile Para Kazanın (HopAd Builder)
Clickbank Reklamlarının temel iki türü vardır. Birincisi Text Ads Builder ve ikincisi Tabbed Ad Box Builder. Birinci tür reklamlar, internette en çok kullanılan google reklamlarına ya da diğer çok kullanılan reklamlara benzemektedir. İkinci seçenek olan Tabbed Ad Box Builder ile daha karmaşık olan reklamları çeşitli kategorilere ayırarak oluşturabilirsiniz. Bu iki tür reklam seçeneğinin altındaki Get Started butonuna tıklayarak reklam oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Öncelikle Text Ads reklamları oluşturmayı öğrenelim. Keywords yazan bölüme oluşturmak istediğiniz reklamla ilgili temel anahtar kelime ya da kelimeleri giriyoruz. Affiliate Nicknamebölümüne Clickbank kullanıcı adımızı ve Tracking ID bölümüne ise (isteğe bağlı) herhangi bir isim ya da numara veriyoruz.
Popular Ad Layouts bölümünden reklamın görünüm formatını ayarlıyoruz. Değişiklikleri yaparken sayfayı yenileyerek yandaki önizleme bölümünden reklamlarımızın nasıl göründüğüne bakabiliriz. Rows bölümüne kaç satır reklam istediğimizi, Columns bölümüne kaç stun olması gerektiği yazıyoruz. Renk seçeneklerinin yanında bulunan Pick sekmesine tıklayarak reklamlarımızın renk ayarlarını değiştirebiliyoruz.
Tüm ayarlamaları yaptıktan sonra Next butonuna tıklayarak oluşturduğumuz reklamlar için otomatik hazırlanan kodu kopyalayıp, blogger sitemizdeki gadget ekle ya da wordpress bileşenlerden (widgets) metin editörü yardımıyla sitemizde yayınlıyoruz.
Tabbed Ad Box reklamlarını da çok kolay bir şekilde gerekli boşlukları doldurarak hazırlayabiliriz. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyin. Bir sonraki faydalı teknikte buluşmak üzere, hepinize iyi kazançlar diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder